What a night

DATUM 2009-07-28 KLOCKSLAG 12:03:31


I natt hade vi inte bara två jobbiga chihuahuor hemma utan två små fem och sexåringar.
Vi laddade upp med fyra filmer och en massa godis innan vi bänkade oss framför tvn till klockan ett på natten då vi bokstavligen talat fick släpa ungarna i säng för dom vägrade lägga sig!

Efter lite tissel och tassel och en hel del schhhh! från oss så somnade dom små liven och både jag och Gustav konstaterade att småbarnsföräldrar borde ha en eloge för att orka leka 24 timmar om dygnet.

Flickorna hämtades av mammorna nyss så nu är det hundarna som ska ut på långpromenad.


Thomas Sabo - Charm Club

DATUM 2009-07-28 KLOCKSLAG 10:44:54

Dags att gå med i Charm Club!

Sitter här och letar igenom Tradera på jakt efter ett Thomas Saboarmband. Jag fullkomligt älskar dom små berlockerna man hänger på armbandet. Men dom var tydligen inte jättebilliga, ska man ha hela armbandet fullt får man nog hosta upp X antal tusen, Men what the hell gillar man det så gillar man det, eller hur?


"My favorite shoes" är helt klart favoriten.

Nostalgi

DATUM 2009-07-27 KLOCKSLAG 16:39:30
Sitter här och försöker få igång min mobil som jag hade i högstadiet. Hittade den i gammal låda som jag ska slänga, är mitt inne i en städa och rensaperiod nu vilket känns jäkligt gött. Fast det tar sin lilla tid när man hittar massa roliga ,gamla saker som man har minnen av.. Och foton ska vi inte prata om, har hittat dom mest sjuka fotona på mig från lågstadiet och uppåt. Det är nästan så jag får visa dom här nån dag :)

Annars då? Jo ikväll blir det kalas.. Gustavs pappa fyller jämt så det lär väl festas till lite. Skulle egentligen åkt med Carro till guldheden och fikat men vädret skulle nog ändå inte tillåta det så får ta den annan dag. (Hey, var tusan tog sommaren vägen)? Dock är jag sjukt sugen på morotskaka, det är nog bara för att Carro alltid tjatar om det. Nej dags att hoppa in duschen sen cykla genom regnet till kalaset.