I´m not dead.

DATUM 2008-08-12 KLOCKSLAG 11:42:13
Sorry för dålig uppdatering men jag laddar krafterna så syns vi med en storsatsning lite längre fram ;) Njut nu av det sistaa av sommaren om den inte har slutat för gott vill säga ;)


Kram Lina♥

Ut

DATUM 2008-08-06 KLOCKSLAG 18:04:33
Nu blir det utgång med styvsyrran förhoppningsvis :) Hörs lite senare bloggen!

Sentimentalt

DATUM 2008-08-02 KLOCKSLAG 20:13:53
Okej visst här kommer ett sentimentalt inlägg.. Eller vadå sentimentalt? Känslosamt är nog det rätta ordet.

Vet inte varför men på sistone tid har jag tänkt sjukt mycket på min mormor. Hon dog när jag var 9 och jag älskade henne så grymt jävla mycket. Några år efter dog min gammelmormor.. Kan ni fatta? Min gammelmormor överlevde sitt barn! Fyy fan säger jag bara... Mormor var dessutom enda barnet..

Men mormor då... Varenda gång nått kul händer mig tänker jag på henne. Minns så otroligt starkt när hon kom fram med ett gosedjur till mig efter att jag vågat sjunga solo för första gången på en konsert.. Hon var så fin!

Haha.. Nu sitter jag här och gråter. Jag tror fortfarande inte 9 år senare att jag har fattat att hon inte finns längre.

Vad ville jag säga med det här inlägget då?

Jo ta vara på era mor- och farmödrar, systrar och bröder, mammor och pappor.. Livet är alldeles för jäkla kort för att hålla på att bråka och vara sura. Var glada punkt slut. Over and out.
Denna låten påminner mig om henne mycket, mycket, mycket :D

Halvtråkigt

DATUM 2008-08-02 KLOCKSLAG 19:27:00
Sitter och väntar på att Gustav ska bli klar så att vi kan hitta på nått :) Har läst alla bloggar jag kan komma på nu haha..

Men det måste ju finnas många fler!


Ge mig några tips på bra bloggar vettja!
Jag och lilla Märta <3


Dagens outfit

DATUM 2008-08-02 KLOCKSLAG 16:31:11
Vi kör en lite annorlunda dagens outfit idag.. Men vääldigt söt! :D

Tunika/ Klänning från Lindex
Randiga leggins från Lindex

Hmm

DATUM 2008-08-01 KLOCKSLAG 22:40:33
Idag åkte jag och mamma in till stan för att hämta min bror vid tåget. Men vi råkade visst kolla fel på klockan så vi kom 1 timme för tidigt. Typiskt. Denna timmen kostade nämligen mig över 500 spänn bara för att vi skulle "fördriva" tiden med lite shopping... Inte bra alltså haha.Haha denna bilden kan jag bjuda på från min student haha. Jag ser knäpp ut ;)