Omslag

DATUM 2009-02-23 KLOCKSLAG 20:45:38
Vogue har lätt dom allra finaste omslagen.



Undra egentligen hur viktigt det är med omslaget till varje tidning? Jag kan faktiskt erkänna att jag några gånger har köpt en tidning bara för att det var ett fint omslag. Det har tillochmed hänt att jag köpt en tidning med fint omslag och sen knappt läst den. Det är pinsamt. Man borde ju välja för innehållet..

Men världen är ytlig och det är tydligen tidningsbranchen och jag också.. :)

Ångest

DATUM 2009-02-23 KLOCKSLAG 16:44:53


Jag är en periodare.
Alltså inte alkisperiodare utan stressperiodare.. Jag stressar som fan och säger ja till allt som går. Sen efter ett tag börjar jag känna att nu pallar jag inte mer. Ofta känner jag detta alldeles försent och mår skitkasst mitt inne i en "stressperiod". Det är då jag bestämmer mig för att planera in en dag när jag gör absolut ingenting. Idag är en sån dag. Men fyy fan vad det kliar i hela kroppen!

Jag kan bara inte ligga i soffan hela dagen utan att göra nånting. Det är skitjobbigt. Jag kan verkligen inte slappna av. Nu blir jag stressad för att jag inte gör nånting. Och när jag får den här ångesten blir jag handlingsförlamad. Så nu sitter jag här. Och känner att jag borde göra nått men samtidigt har jag snart en stressperiod till. Jag borde alltså bara vila. Men nä det går inte.



.

Sitter och lyssnar på No stress med Laurent Wolf. Dock vill jag bara ställa mig på bordet och dansa och sjunga så högt jag bara kan.. Varför inte egentligen? Haha

Hola

DATUM 2009-02-20 KLOCKSLAG 10:46:57
'

Malin Baryard


Hej vänner! Gårdagen var riktigt trevlig trots hästarna haha. Pratade till och med med självaste Malin Baryard herself. Jag pratade säkerligen med många andra elitryttare också men eftersom att jag bara känner igen Malin är det svårt att veta vilka jag egentligen träffade..

För att för mig såg alla likadana ut i sina hästkläder.. Idag är det tillbaks till samma ställe igen. Tror att det kommer bli mer folk idag och på Lördag ska vi inte prata om hur mycket folk det kommer komma... Synd bara att Fotomässan går av stapeln nu under helgen. Hade vart ganska kul och gå in och kika lite.. Vem vet? Jag kanske kan ta den hemliga gången
mellan Scandinavium och Svenska mässan och kika lite på fotomässan? Dock står det nog några vakter där..

Men lovar att berätta hur det gick med det senare haha :)

Shiiit

DATUM 2009-02-19 KLOCKSLAG 13:49:53

Vad fint här är nu! Luktar rengöringsmedel, rengöringsmedel och så lite klorin haha... Det är nästan så att man vågar ta hit svärmor på inspektion nu.. Men som sagt bara nästan.

Träningen innan gick riktigt bra , känns kul att träningen börjar ge lite resultat nu också ;) Så har nyss duschat och fixat iordning mig för ikväll är det jobb på Scandinavium. Horseshow it is.. Får se hur kul det blir med stinkande hästar överallt. Nej nu ska man inte vara sån.. Jag gillar ju hästar.. Kanske inte i en restaurang bara.

Morning

DATUM 2009-02-19 KLOCKSLAG 09:20:34
Hade nästan precis gått upp när det plingade på dörren..

Undrade vem som kommer såhär tidigt på morgonen? Tog på mig en sleten tröja och öppnade dörren... Då går det upp ett ljus (klart det gör eftersom jag vet vem som står utanför nu haha). Nej men det var städerskan just ja!

Hon har varit här en gång innan och både jag och G blev nöjda så vi bokade henne en gång till.. Men förra gången var jag inte hemma... Nu är jag det och jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det är SKITjobbigt att kolla på när nån annan städar mitt hem.. Måste verkligen göra nått..

Funderar på att gå och träna lite innan jag ska åka in till stan och jobba.. Ja det får det bli. Hörs senare! Kram




Ett av de nya fotona av Emelie

Me like

DATUM 2009-02-16 KLOCKSLAG 11:36:17

Var inte dom här skorna sjukt snygga?
Måste köpa ett par. Men vilken färg? Jag är inne på brun eller svart.. Men dom vita var också sjukt snygga.
Gaasch.. Vad svåårt. För visst håller gladiatorsandalerna en säsong till?
Du köper dom i allafall på Nelly.se för 299:-

Happy :)

DATUM 2009-02-13 KLOCKSLAG 22:16:11
Idag har jag tllbringat dagen hemma hos mamma. Hon har hjälpt mig med en del grejer..
 Jag har ju för tillfället tre saker som jag bara måste fixa... Nämligen dessa tre:

1. Ta körkort
- Yes nu har jag på allvar tagit tag i körkortet. Innan 1 april måste jag ta det annars tvingas jag att gå nån jäkla riskutbildning... No way säger jag.

2. Flytta till stan
- Ja jag vill flytta in till civilisationen! Hittade en sjukt fin lägenhet idag.. Får besked under veckan.. Hoppas!

3. Skaffa ett bra jobb
-
Jag har ju som sagt en del jobb, men just nu är det bara timvik. Inte för kul.. Men det är ju bra att ha nått.. Fick förövrigt jobb på Lounge på Ullevi  idag så Madonna och AC/DC here I come :D

Lördag, Söndag, Måndag

DATUM 2009-02-09 KLOCKSLAG 21:03:10
Ja jag vet, jag är seg på att uppdatera... Men vi sammanfattar helgen lite fort då:)

Lördag:

Jobbade på Scandinavium. Har aldrig varit så nära men ändå så jäkla långt bort från Melodifestivalen.
Jag hann träffa några av artisterna innan dom gick upp på scen inne i VIPbaren, men vad gjorde jag när det väl gällde?

Jo då bar jag bord och stolar i källaren. Haha japp så kul får man ha det när man jobbar på scandinavium.



Kvällen avslutades ute på dansgolvet. Väldigt trevligt!

Söndag:

Slappardag tillsammans med pojken hemma hos hans syster. Blev en hel del Buzzspelande..

Today:

Idag åkte mamma, jag, lillsyrran och lillbrossan och badade.. Hey när gjorde vi det sist? Har vi nånsin gjort det? Haha..

Just nu:



Sitter och färgar håret och bleker mina hjärnceller så jag verkligen kan kalla mig äkta blondin :D

Sugen på chokéla!!!

DATUM 2009-02-06 KLOCKSLAG 20:55:27
Sitter hemma hos mamma just nu och kollar in Lets Dance.   Ska upp och jobba imorgon kvarti sju så ikväll blir en lugn kväll :)

Blekte ju som sagt tänderna idag och dom blev såå fina :D Dock ilar det lite i dom nu men det kommer gå över till imorgon enligt tandläkaren... Och det hoppas jag verkligen haha.. Lite jobbigt att inte få äta nånting färgat eller alkohol just nu.. Det enda jag kan äta är typ potatis och vatten. Och jag som är så jäkla sugen på choklad.


Vem åker ur Lets dance tro?

12.15

DATUM 2009-02-05 KLOCKSLAG 21:56:13



Yes imorgon vid den tiden bleker jag mina tänder :D Inte för att mina är särskilt missfärgade men ändå.
För vem vill inte ha ett bländande vitt leende?

Bloopers

DATUM 2009-02-01 KLOCKSLAG 20:12:32




Sitter just nu hemma hos Carro och kollar in roliga klipp på youtube. Har inte gjort så värst mycket idag mer än att åka hit, träffa pappa och kela med din lilla söta vovvsingen.

Igår däremot var det utgång för hela slanten. Var längesen jag hade så där riktigt kul :)
 Imorgon ska jag träffa Lottie, en gammal vän från Smålandstiden... Det var tider det haha.. Känner mest att jag flummar nu så bör nog sluta haha.