Duktiga jag.

DATUM 2009-05-28 KLOCKSLAG 12:05:24
Idag när jag ska jobba kväll vaknade jag halv nio(!!) på morgonen.. Tänkte först somna om men insåg sen att jag faktiskt kan få en del gjort om jag går upp nu.. Så det gjorde jag och visst har gjort en del men kanske inte så mycket som man skulle kunna hinna på 3,5 timme.

Ett urval på vad jag har gjort:

* Gått upp ur sängen. (Räknas detta som en grej?:P)
* Duschat
* Borstat tänderna
* Slängt i en maskin tvätt
* Vikt ihop tre tröjor.

Jag har alltså gjort två extra grejer på 3,5 timme.. Inte illa pinkat va?Fan vad jag är kass på att städa, jag vet.

Hard work, work!

DATUM 2009-05-24 KLOCKSLAG 21:14:59


Mitt jobb är faktiskt ganska bra. Jag lägger själv ett  önskeschema varje månad och oftast blir det precis så som jag önskade.

Min taktik gällande schemat är:

* Aldrig jobba måndagmorgon.. Finns inget mer underbart än att få sova på en måndagmorgon. Bara tanken på att andra har gått upp svintidigt för att jobba gör min måndag helt underbar!

Inga fredagkvällar. Jag måste bara jobba en enda fredagkväll per månad och det är okej..

* Men allra helst inga fredagar över huvudtaget. Eftersom att jag bara jobbar 80% per månad så behöver jag bara jobba 4 dagar per vecka, vilket oftast betyder långhelg :)

Dessutom har vi något som heter Flex på mitt jobb. Det betyder ungefär att om jag inte orkar jobba imorgon kan jag ringa in en vikarie och på så sätt bara jobba in den dagen en annan dag.. Fiffigt va?!

Saken är bara den att imorgon jobbar jag dubbelpass. Vilket betyder att jag inte bara måste gå upp svintidigt..
Jag måste även jobba från 7-21.

Segt? Jajemen!

Klädrensning + Studentklänning

DATUM 2009-05-13 KLOCKSLAG 23:19:00

Har hållt på att rensa min garderob en tid tillbaka nu. Trodde att det skulle gå på max tre dagar men det har visat sig ta minst tre veckor (!) fast jag håller på att se ett slut i tunneln nu. Carro har varit här sen igår och tur var väl det jag var tvungen att få en spark i baken och göra det sista och även bli av med lite kläder som Carro tog med sig hem.,

Köpte även en finfin spegel på secondhand som jag målade med lite lila färg så nu har jag äntligen en helfigursspegel. Det är sjukt att jag inte har köpt en sån innan :P

Nu när Carro var här pratade vi om att hon snart skulle ta studenten och självklart kom vi in på studentklänningar...
Jag önskar såå mycket att jag skulle få ta studenten en gång till så att jag kan få ha på mig denna magnifikt snygga klänningen från Sherri Hill!