Peace and Love :D

DATUM 2009-06-23 KLOCKSLAG 07:38:23
Äntligen dags att åka till Peace and Love :D Förskylningen är inte riktigt helt borta än men jag har börjat vänja mig vid den nu. Kommer säkert till och med sakna den när den försvinner :P eller nja kanske inte.


Goodmorning?


Freja och resten av gänget åkte upp igår och jag fick trevliga samtal om att det var så knöööökfullt att folk fick bygga sina tält på varandra :P Haha

Nej nu kan det bara gå åt ett håll. Käpprätt norrut mot borlänge.

Vi Hörs!

a

Pissed of.

DATUM 2009-06-22 KLOCKSLAG 16:03:44
Jag är fortfarande så jäkla sjuk. Det verkar inte bli bättre överhuvudtaget... Jag som aldrig är sjuk.Idag skulle det burit av till Peace & Love men efter röjet på Ac/ DC konserten igår var det inte många som orkade åka upp till Borlänge idag. Så imorgonbitti då jäklar, Thomas Di Leva då kommer vi. Höhö.

Annars då? Nej jag håller på att städa som fasiken här hemma. Vill att det ska vara rent när vi kommer hem igen efter festivalen. Då det är en riktigt jäkla jobbig arbetsvecka jag har att se fram emot :D Har faktiskt varit på tippen nyss och slängt en jäkla massa skit ,mest ölburkar efter alla förfester vi har här hemma. Det känns som att det är dags för nån annan att ha dom nu :P
Nej dags att slita sig härifrån och fortsätta städa..Frukost

DATUM 2009-06-21 KLOCKSLAG 11:10:28
Vaknade nyss av att två fiskmåsar utanför hade sex. Jag skojar alltså inte, den ena satt på den andra och så lät dom som tjaa som att dom hade sex helt enkelt. Sjukt haha.

Idag bär det troligtvis av till Ac/ Dc om jag orkar. Har fortfarande ont i halsen och snörvlar som bara den! Men konserten börjar inte förrän vid 9 så hoppas, hoppas att jag blir bättre under dan.

Ska förövrigt äta lite frukost nu. Det gör jag alltid även om jag inte är hungrig eller sugen på frukost. Eftersom att jag vet att jag kommer bli hungrig om bara nån timme eller så och oftast äter man inte lika bra då som man gör om man planerar att man ska äta frukost. Jag äter oftast gröt med äpplemos eller lättfil med special K och banan. Perfekt ju!

Visste ni förövrigt att de som inte äter frukost löper en risk på 450% att bli överviktiga jämfört med dom som äter frukost.

Helt otroligt ju.

Triss i blommigt

DATUM 2009-06-20 KLOCKSLAG 18:21:09
Nu i sommar känns det som att blommigt funkar till allt!

A Pea In The Pod . com                                             Nelly.seSmitten by Me . Com


Sjuk.

DATUM 2009-06-20 KLOCKSLAG 13:26:32
Allting började lite lätt i går på jobbet.. Blev jättetäppt i näsan och nös heela tiden typ.
Tänkte: men äsch inte ska en liten förskylning stoppa midsommarfirandet!

Jo tack,
liten förskylning var namnet. Jag har nästan aldrig varit förskyld i hela mitt liv. Så nu känner väl nån att det är dags att ge mig alla förskylninggar jag inte haft på samma gång. Tack för den tänker jag och ligger sen i gårkväll helt jävla däckad i sängen med 39 graders feber och snart helt dränkt i snor.

Fy farao avd det är synd om mig. Snöörvel.

Och jag som ska se AC/DC på ullevi imorgon :(

Sommar och soool!

DATUM 2009-06-16 KLOCKSLAG 13:42:24
Idag är det riktigt underbart väder! och jag har riktigt tur som har lyckats pricka in en ledig dag just idag...

Har nyss varit ute med hundarna på en promenad och strax ska jag iväg och fixa till mina fötter så dom blir så där riktigt sommarfina :D Just nu ser dom bara för jävliga ut. Hård hud där, skitiga sulor här och lite avskaft nagellack.

Efter det blir det in till stan och möta upp några gamla barndomsvänner som är på besök och som ska till Liseberg. Lite senare bär det av till nån uteservering med Josefine och ett glas vin eller två slinker nog gärna ner :D

Dags att ha en underbar dag!
P-stav

DATUM 2009-06-10 KLOCKSLAG 23:18:07


Igår nästan ett halvår försent bytte jag min P-stav. Anledningen till att jag inte gjort det innan?

Jag har inte vågat! Jag har hört sånna jäkla skräckhistorier om hur snett sånna byten kan gå, att det sprutar blod, man får enorma blåmärken och att man måste skära med en läskig skalpell hur mycket som helst i armen..

Men som barnmorskan bestämt försökte förklara så hände det nästan aldrig. 98% av alla byten går jättesnabbt och smärtfritt. Men tankar som; men tänk om jag är en av dom andra 2%, tänk om bedövningen inte har hunnit verka och jag får så jäkla ont?

Men tillslut tog jag mod till mig och gick dit. Och det gick jättebra! Kände ingenting och allt var över på 5-10 minuter. Alltså inget att oroa sig för :) Dock har jag ganska ont i armen idag om jag spänner eller rör vid den. Men det går nog över tills imorgon.. Tur att det är tre år tills nästa gång jag måste byta..