Hallå mina vänner!

DATUM 2009-03-24 KLOCKSLAG 19:09:43
Idag gjorde jag en dundertabbe; jag var helt säker på att jag skulle jobba kväll idag men så var tydligen inte fallet. Jag skulle jobba dag vilket innebär att man börjar jobba klockan 7. Jag vaknande 08.30. Haha

Jag ringde jobbet men dom sa att jag inte behövde komma.. Såå vad har jag gjort idag? Inte ett skit. Tog en promenad innan och hämtade min cykel men annars har jag bara legat och kollat på Project Runway så nu vet jag vem som vinner!

Angående lägenheten var den så i så jäkla dåligt skick att jag bestämde mig för att inte ta den. Jag får helt enkelt leta vidare :)

Nu ska jag snart kolla lite Äntligen Hemma och bara slappa vidare. Ha en fortsatt bra kväll!

Jaa :D

DATUM 2009-03-18 KLOCKSLAG 06:42:44
Jag har troligen fått en lägenhet mitt i stan :D Wihooo!

Nattprat.

DATUM 2009-03-14 KLOCKSLAG 23:04:47


Igår var en sådär riktigt trevlig kväll.. Mötte upp Carro vid tåget för att sedan dra vidare. Tanken var att inte bli så full jag skulle ju trots allt börja jobba 7 dan efter. Men när alkoholen flödar in flödar också vettet ut :P


Det hela slutade med alldeles för många tequila, cider, öl, shot you name it. Efter det var dags för sista bussen hem och hallå jobbet. Det bästa med dom här dagarna när jag jobbar lite halvt bakfull är att jag jobbar så jäkla mycket bättre. Jag gör lite mer, lite nogrannare bara för att kompensera  gårdagen liksom.

Jobbade ett trevligt dubbelpass idag också. Från 07-21.


Sen blev det melodifestivalen. Operatjejen var lite otippad tyckte jag, men kul med nått nytt och kul att den Svenska folket röstade mest på vann för en gångs skull. Jag gillar inte dessa jurys och "internationella juryn" ska vi inte ens snacka om.
 
Fast hade jag fått bestämma hade jag nog velat att H.E.A.T vann :)

Sleepy

DATUM 2009-03-11 KLOCKSLAG 15:00:26
Inatt var jag i Skåneland och sov på hotel. Jäkligt lyxigt att göra det på en Tisdag. Tog värsta långa sovmorgonen och gick sedan ner och åt frukost och läste tidningen. Läste tidninge? haha fattar ni hur mycket tid över jag hade imorse? Haha

Jaja lyxigt värre var det. Nu sitter jag på stationen och ska strax sticka till Scandinavium för lite jobb. Viktig match för Frölunda idag, hade helst velat se den själv men vem vet kanske kan jag smyga ut och smygtitta lite?

Jaja dags att gå. Vi ses och hörs!
Förresten är det inget som kan förstöra min dag idag.. Är på så jäkla strålande humör och det känns så himla bra :D